• header oranje paars
  • header groen
  • header paars
  • header groen geel
  • header rose paars
  • header groen wit

* Update herstel Annet

Wilt u op de hoogte blijven over het herstel van Annet?  

Op Annets Facebook, https://www.facebook.com/annet.nikamp zijn er vanaf januari regelmatig updates geplaatst over herstel van Annet, geschreven door Ronald en later door haar zelf. We hebben er voor gekozen om deze updates niet op deze website te plaatsen.

* Avondvullende programma's

Wist u al dat ik ook te boeken ben voor avondvullende programma's? Tevens voor kleine feesten en zelfs met aangepast repertoire of speciale verzoekjes bij plechtigheden als een huwelijk of afscheidsceremonie.

* Single klaar!

Nu, eind februari zijn de master van mijn nog uit te komen single en ook het ontwerp van de cd plus hoes klaar! Helemaal geweldig, want nu kan alles naar de pers- en drukkerij. Wat spannend allemaal, ook al is dit al weer de 12de single van mij die uit zal komen. De Officiële release datum is 25 maart 2015.

* Annet betrokken bij verkeersongeval

Op 2 januari ’18 reed Annet van Haarle richting haar huis in Nijverdal en is op de N35 door een andere automobilist aangereden die door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft kwam. Deze tegenligger botste daarna ook nog op een vrachtwagen en heeft dit tragische ongeval helaas niet overleefd.

* Huiskamerconcert

Afgelopen kerst, december 2014, heb ik tijdens mijn optredens op de markt in Nijverdal een huiskamerconcert verloot. De gelukkige winnares is een dame uit Nieuw - Heeten. Het super gezellige mini concert zal begin maart 2015 plaatsvinden.  Voor de winnares, haar gezin en de gasten zal ik allerlei verzoekjes zingen om zo een feestje met voor elk wat wils te creëren.

Twitter